Wordt mijn quiz een flop?

Hoewel er best wel leuke prijzen voor de Jules-du-Lac-Quiz 
beschikbaar zijn, ziet het er helaas naar uit dat ze niet uitgereikt kunnen worden. In mijn maandagblog van 5 februari had ik gemeld dat ik voor mijn quiz minimaal 40 deelnemers wil hebben. Maar helaas wordt dat aantal tot nu toe bij lange na niet gehaald.
De prijzen die ik wil uitreiken bestaan onder andere uit leuke artikelen afkomstig van een cadeau-webshop, die enige tijd terug is gestopt.

Elk week heb ik de lezers bij mijn maandagblogs aan de quiz herinnerd, maar er wordt bitter weinig op gereageerd. Heel teleurstellend, terwijl volgens de statistieken mijn columns toch behoorlijk gelezen worden. Wat doe ik fout? Vertel het me maar.
Als het niet beter gaat, wordt het dus een flopquiz. En gaat het allemaal niet door.

Ik wil nog wel bekijken of er in de maand maart mogelijk nog voldoende aanmeldingen binnenkomen. Zoals ik in de blog van 5/2 over de quiz meldde, zouden bij aanmelding in de maand februari 7 punten verdiend kunnen worden en in maart 3 punten. Ik wil dit nu een maandje verlengen in de hoop dat er nog voldoende inschrijvingen komen, zodat ook in maart nog 7 punten verdiend kunnen worden.

Daarnaast kun je elke keer als je op een maandagblog reageert ook 1 tot 3 punten verdienen, afhankelijk hoe leuk of positief je reactie is. Dat kan bijvoorbeeld door de blogs op Facebook of Twitter te liken of te reageren, of op mijn site een melding te plaatsen in het Gastenboek, of een mailtje naar me te sturen. Sugesties voor verbetering wil ik uiteraard ook belonen, daarvoor krijg je dan minimaal 4 punten. Ik hoop alsnog op een flink aantal aanmeldingen en reacties.
Wil je meedoen? Klik op mijn e-mailadres hiernaast en vermeld het woordje: Quiz. Je naam is voorlopig niet nodig. Je doet dan automatisch mee aan de quiz en je kunt door het beantwoorden van vragen bij de maandagblogs in de komende weken ook weer extra punten verdienen. Hoe meer punten, hoe meer kans op een leuke prijs.  
5-03-2018