De grote (?) Jules du Lac-quiz

Enkele weken geleden schreef ik in een blog dat ik voornemens ben een quiz te gaan organiseren.

Ik wil daar nu vervolg aan geven.

Mijn plan is om in een aantal maandagblogs vragen te stellen over mijn schrijfactiviteiten. De meeste antwoorden zijn ergens op mijn site terug te vinden; soms is het gokken.


Je kunt bij beanwoording van de vragen, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, 1 of meer punten verdienen.

Onder de deelnemers worden prijzen verloot.
De hoogst scorende deelnemer krijgt in ieder geval een prijs. Hoe hoger je eindscore is, hoe groter de kans dat je een prijs wint. Tussen de nummers 2 en 10 worden 2 prijzen verloot. De nummers 11 t/m 40 hebben ook kans op 2 prijzen. Daarboven wil ik, afhankelijk van het aantal deelnemers, nog bekijken hoeveel prijzen er verloot gaan worden.

Voorwaarde is wel dat er minimaal 40 mensen aan de quiz deel gaan nemen. Zodra dat aantal is bereikt, wil ik er mee starten.

 

De eerste punten (dit keer zelfs 7) kijg je als je jóór 1 maart a.s. jezelf aanmeldt door je e-mailadres te sturen naar: julesdulac0@gmail.com

Naam of andere gegevens zijn niet nodig.


Als je er snel bij bent geeft dat dus al een aardige voorsprong. Bij aanmelding in de maand maart geef ik ook nog punten, namelijk: 3. Daarna wordt aanmelden met 1 punt beloond.

Iedereen kan natuurlijk zijn eigen score bijhouden, maar ik zal bij doorgaan van de quiz op mijn site een schema plaatsen van tenminse de 40 hoogstscorende deelnemers.


Dus minimaal 40 deelnemers, anders gaat het feest niet door.

Jullie, beste lezers, kunnen daaraan meewerken door bekendheid te geven aan mijn  maandagblogs door ze met je vrienden te delen, of te liken op Facebook en Twitter. Want daarop worden mijn artikeltjes ook geplaatst.

 

Voordeel van het doorgeven van je e-mailadres is dat je dan elke maandag een mailtje van mij ontvangt waarmee je eenvoudig de nieuwste blog kunt openen en lezen. 
 

Binnenkort volgt meer over de gang van zaken, zoals de voortgang, de te winnen prijzen en eventueel beantwoording van vragen.

Succes.

 

Geplaatst: 5-2-2018