Een nieuw begin 

Het was leuk. Ik heb het met veel plezier en enthousiasme gedaan. Logisch natuurlijk, want als je met je hobby bezig kunt zijn, kost dat geen enkele moeite.
Maar op een gegeven moment komt overal een einde aan en ontstaat er een nieuw begin. Zo ook in dit geval.

Waar heb ik het over, vraag je je wellicht af. Heel simpel, ik heb besloten om het wat rustiger aan te doen met mijn wekelijkse schrijvelarij.
Ik hoop dat velen een beetje genoten hebben van mijn stukjes. Mogelijk zijn er ook de nodige mensen die dolblij zijn dat ze van mijn steeds terugkerende e-mails verlost zijn, hoewel ik nog nooit van iemand een verzoek tot stopzetting heb ontvangen. Maar ja, dat kan natuurlijk zijn omdat ze mij niet willen teleurstellen.

Misschien zal ik jullie zo nu en dan nog wel eens plagen door een mail te sturen met een link naar een nieuw schrijfseltje, maar na zo’n honderd en twintig story’s en blogs sinds oktober 2017 op elke maandag wordt het tijd om ook weer andere leuke dingen te gaan doen. Want eerlijk gezegd gaat er best wel wat tijd zitten in al dat schrijfgedoe.
Een nieuw artikel of verhaaltje staat meestal snel op mijn computer, maar daarna gaat het zwoegen en ploeteren beginnen met corrigeren, schrappen, zinnen aanpassen, synoniemen zoeken, het netjes op de site plaatsen en nog veel meer.
Maar nogmaals, ik deed het allemaal met plezier.

Elk einde heeft een nieuw begin. Zo moet ik bijvoorbeeld hoog nodig orde brengen in een enorme chaos aan foto’s op mijn computer en mobieltje; ook wil ik zelf wat meer gaan lezen en muziek maken.

Ik wil iedereen hartelijk danken voor het trouw volgen van mijn schrijfsels, zowel bekenden als onbekenden. Want behalve de mensen die op mijn leeslijst staan, waren er volgens de statistieken nog zeer veel andere lezers en lezeressen die mij wekelijks volgden.

Mocht je nog eens één of meer korte stukjes willen lezen, klik dan op één van onderstaande links:

Makelaarstory’s,
Maandagblogs  of
Overige schrijfsels.

Je komt dan in een uitgebreide titellijst waaruit je een stukje kunt kiezen.

En … als je ’s avonds vóór het naar bed gaan steeds even een schrijfseltje van mij gaat lezen, kun je er onder de dekens nog even over nadenken en wat  bij fantaseren. Gegarandeerd een uitstekend slaapmiddel. Dan word je heerlijk uitgeslapen wakker. Probeer maar eens. In dat geval veel leesplezier.

Tot slot wens ik iedereen een gezellige jaarwisseling, een mooi en gezond 2020, veel geluk en mogelijk tot ziens of tot lezens.

            

Beste wensen en hartelijke groet,

Jules du Lac

 
30-12-2019