Vandaag geen Maandagblog 

Vandaag, 10 september 2018, heb ik voor het eerst sinds vorig jaar oktober deze week GEEN maandagblog voor jullie.
De reden? Afgelopen week heb ik veel verschillende dingen gedaan waaraan ik normaal niet zo vaak toekom. Zo heb ik gefietst, gezwommen, gewandeld (niet zo veel), geluierd (wel heel veel), gezond, gerecreëerd, gewinkeld, enzovoort.  Met andere woorden: ik heb vakantie gevierd.
Natuurlijk had ik wel wat kunnen schrijven, maar zowel lichamelijk als geestelijk was ik veel te druk met van alles en nog wat om rustig een artikel te bedenken.

Dus ik had geen tijd (en eerlijk gezegd deze keer ook geen zin) om een blog te creëren en plaatjes te zoeken en te plaatsen. Nou ja, één plaatje is misschien wel handig om te laten zien hoe mijn stemming was. Dus, jullie begrijpen me nu, hoop ik.

Sorry voor dit verzuim. Maar ach, zo erg is het ook weer niet, want je mist er toch niet veel mee.
Maar … volgende week ben ik er weer met een echte blog, hoewel dit stukje ook alweer flink is uitgelopen. Vergeet dan niet om mijn nieuwste artikel te lezen.

En, beste lezer, sta je nog niet op mijn lezerslijst? Dat is heel eenvoudig te veranderen. Als je jouw mailadres doorgeeft via julesdulac0@gmail.com, krijg je voortaan een mail van mij, waarmee je de nieuwste blog direct opent en kunt lezen. Je naam is niet nodig.

DOEN HOOR! Het verplicht tot niets, is kosteloos, je krijgt geen reclameboodschappen en je kunt de blog dan niet vergeten.

Tot volgende week,
Jules du Lac

10-9-2018
Wil je meer blogs lezen? Klik HIER voor de titellijst.