Bedankt allemaal

De teerling is geworpen. Door mijn vrienden van Facebook en  uit mijn eigen omgeving is duidelijk aangegeven dat de voorkeur van de titel voor mijn roman gaat naar: 

HET PALMENEILAND.

Alle reageerders: Bedankt.


Als het allemaal volgens plan verloopt, zal mijn boek 29 juli a.s. verschijnen. Dus vanaf begin augustus is de roman via mijn site: www.julesdulac.nl, of bij mijn uitgever Boekscout, of via de boekhandel en mogelijk elders te bestellen.

 
23-5-2016
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Help mij uit mijn getwijfel


Help mij a.u.b.! Ik wil graag je mening, beste bezoeker.
Zoals al eerder gemeld, heb ik een roman geschreven vol spanning, romantiek, erotiek en intriges (vind ik zelf).

Het boek wordt binnenkort uitgegeven bij Boekscout. Nu twijfel ik nog over de titel van het boek. Het verhaal gaat over een vrijgezel van 28 die op zoek gaat naar zijn droomliefde uit zijn jeugd. Deze vrouw lijkt echter onvindbaar. Met 2 leeftijdgenoten start hij een zoekactie, waarbij zij terecht komen op het Tunesische vakantie-eiland Djerba, ook wel ‘Het Palmeneiland’ genaamd. Daar beleven ze spannende, zelfs gewelddadige toestanden, maar genieten er ook van het fraaie eiland en haar vriendelijke bewoners.

Nu twijfel ik echter tussen 2 titels. Ik denk aan  de volgende:

1) VEDRDWENEN DROOMVROUW
of: 
2) HET PALMENEILAND. 

 

Ik hoop, beste Facebookvrienden en andere lezers, dat jullie mij van mijn getwijfel kunnen afhelpen.

10-5-2016