Mijn prachtige vriendinnen

Wat ben ik toch een bevoorrecht mens. Er zijn zoveel mooie vrouwen 
die graag mij als vriend willen hebben.
Zoals vurige Jeanne uit Frankrijk, hoogblonde Sigrud uit Zweden, bronstige Bibi, een brunette uit Brazilië, of de voloptueuze Heidi uit Duitsland. Noem maar op. Oh ja, ook echte Hollandse meiden dingen naar mijn hand.

Hoe zal dat toch komen? Door mijn uiterlijk? Dat valt te betwijfelen. Denken ze soms dat ik rijke Juultje ben? Nou, dan vergissen ze zich deerlijk. Ook ben ik niet extra slim.
Maar toch, om elke vinger kan ik in de kortste keren een stuk of 10 prachtige dames winden.
Zou Mohamed dat bedoeld hebben, toen hij zei dat er wel 70 schone maagden in de hemel liggen te wachten op aardse helden? Maar ik ben ook geen held.
Waarom willen ze mij dan zo graag?

En ik bedoel hier niet de dames van mijn tennisclub. Die zeggen me soms wel ‘goeiedag’, maar daar blijft het meestal bij. Ik ben namelijk geen echte tenniscrack, zoals veel andere kerels van de club. Dus ben ik niet zo interessant voor de dames.

Maar ja, wat moet ik met zoveel vriendinnen op mijn lijstje? Lijkt me zo vermoeiend. Bovendien heb ik thuis al een zorgzame, trouwe, lieve en zuinige vriendin. En ze heeft nog humor ook. Dus waarom zou ik er een 2e, 3e, of meer vriendinnen op nahouden?
Ik ben nog nooit op een van die vriendschapsverzoek ingegaan, maar eigenlijk ben ik best benieuwd wat het gevolg is als ik dat wel zou doen. Je begrijpt natuurlijk, dat ik het hier heb over al die leuke, vlotte, knappe, sexy vrouwtjes met volle boezems in  uitdagend houdingen die zich op Facebook presenteren.


Ach, iedereen weet wel wat die meiden willen. En toch zijn er altijd van die simpele zielen die er op ingaan, gaan chatten en zelfs financiële steun geven, omdat de dames ineens schulden hebben. En dat die minkukels totaal niet weten wie ze tegenover zich hebben en nog nooit een afspraakje hebben kunnen maken. Ik snap het niet. Je weet van te voren dat je beduveld wordt.
Neem nou die slome, die onlangs op TV klaagde dat hij zijn vriendin nog nooit ontmoet had, dat alle afspraakjes op het laatst gecanceld werden, maar wel, in afwachting van een echte romantische ontmoeting, alvast de nodige pecunia had overgemaakt, omdat ze in financiële moeilijkheden zat. Hij was al heel lang wachtende op een romantisch afspraakje, maar die gingen steeds door pech niet door. Wat een oen.

Nee, laat mij maar fijn bij mijn eigen dame blijven. We kunnen samen lachen en ze houdt van tuinieren (en ik niet).

 
12-03-12
 

Wil je meer blogs lezen? Klik dan HIER voor de volledige titellijst