Pandaseks 

Wat een amusement was het om op TV dat seksgedoe van die twee beroemde loggeriken te kunnen volgen. Ik bedoel dus het geworstel van de Pandaberen Wu Wen (zij) en Xing Ya (hij) die zonder voor- en naspel probeerden tot een hoogtepunt te komen.
Maar het was wel een erg dure show. Zeven miljoen euro was er nodig om een hok voor de twee lieverdjes te bouwen. Ik denk dat er in heel Nederland weinig luxe woningen, of villa’s, staan die zoveel waard zijn.
Bovendien moet er, zolang ze in Nederland verblijven, jaarlijks bijna één miljoen euro aan China overgemaakt worden als huurprijs. Zelfs voor eventueel nageslacht moet geld naar het thuisland vloeien. Als je dan de salarissen van de oppassers en de kosten van het bamboevoer meerekent, is het wel een heel prijzige vreemdelingenopvang. Maar, ach, er is kennelijk geld genoeg in ons landje voor zulke grappen.

Het is natuurlijk wel makkelijk dat Wu Wen slechts eens per jaar vruchtbaar is.
Dat zou voor vrouwen, lijkt mij, ook best fijn zijn als dat bij hen ook het geval was. Je hoort ze bijna nooit klagen, terwijl ze toch vaak flink last hebben van de maandelijkse wende. Ik vind trouwens dat vrouwen door de natuur in veel opzichten zwaar benadeeld zijn vergeleken met mannen. Naast de vervelende maandstonden, moeten ze ook flink lijden tijdens een bevalling, terwijl ze daarvóór al maanden last hebben gehad van een dikke buik met vaak de nodige misselijkheid. 
Ik besef wel dat een kindje baren een enorm euforisch en trots gevoel geeft; maar dan nog. Wij mannen hebben het toch wel heel wat makkelijker. We zijn zogenaamd het sterke geslacht, maar ik vind dat vrouwen het taaie geslacht genoemd mag worden.

Als ik de vrouw had mogen maken, had ik haar ook een cyclus van een jaar gegeven. Dat zou volgens mij veel voordelen hebben. Het lijkt mij namelijk voor vrouwen veel aangenamer dan de maandelijkse menstruatie en er moeten elke keer de nodige voorzieningen getroffen worden, terwijl de dames soms nogal prikkelbaar zijn.
Maar de belangrijkste reden van mijn vrouwschepping met slechts één jaarlijkse eisprong is dat we in dat geval nu geen overbevolking zouden hebben en dus ook geen milieuproblemen, geen files, geen parkeerproblemen, geen woningnood, geen energietoestanden, geen CO2-problemen, enzovoort, enzovoort.

Wat oneerlijk toch dat vrouwen zo benadeeld zijn. Maar wie weet, de wetenschap is tegenwoordig zo kundig: men kan harten, nieren, knieën en allerlei andere lichaamsdelen vervangen. Misschien kunnen medici en wetenschappers in de toekomst iets uitvinden waardoor eierstokken slechts één keer per jaar gaan rinkelen. Als knappe koppen zich in mijn idee gaan verdiepen, zou dat wel eens de redding van de wereld kunnen worden.

Maar het is dan wel te hopen dat vrouwen zich niet zo gaan gedragen als Wu Wen met haar lusteloosheid en anti-seksgevoelens, want dat worden dan wel erg saaie toestanden in bed.
 

20-02-24


Wil je meer blogs lezen? Klik dan HIER voor de volledige titellijst