lnhoudsoverzichten:

 

Ultra korte synopsis:

Een mishandelde en vernederde jonge vrouw lijkt spoorloos. Haar ex-vriend gaat naar haar op zoek. Een actueel, erotisch, romantisch en spannend verhaal.

Korte synopsis:

De 28-jarige vrijgezel Steve gaat op zoek naar zijn schoolvriendinnetje. Deze lijkt van de aardbodem verdwenen. Geleidelijk aan ontdekt hij met welke mishandelingen en vernederingen zij de laatste jaren te maken heeft gehad. Samen met 2 anderen, waaronder een mede ex-minnaar, wordt een zoekactie gestart, waarbij zij uiteindelijk op het Tunesisch eiland Djerba terechtkomen. Daar valt het trio in handen van een groep criminelen. De roman is een lichtvoetig, intrigerend en actueel verhaal met de nodige erotiek, romantiek en spanning.
 

Uitgebreide synopsis:


Het verhaal gaat over een 28 jarige vrijgezel Steve, die op zoek gaat naar zijn vroeger schoolvriendinnetje, Leyla Larous. Deze lijkt van de aardbodem verdwenen. En dat blijkt niet zonder reden. Al snel ontdekt Steve tijdens zijn zoektocht dat de vrouw, nadat hij haar uit het oog was verloren, een ellendig leven van mishandelingen en vernederingen heeft moeten ondergaan door toedoen van een gedwongen huwelijk.
Tijdens zijn zoektocht belandt hij met twee andere personen, waaronder een mede ex-minnaar als grote opponent, op het Tunesische vakantie-eiland Djerba (ook wel het Palmeneiland genoemd). Daar beleeft het trio de nodige heftige avonturen, maar ook mooie momenten met de cultuur en bevolking.
Het zoekproject dreigt faliekant te mislukken met de nodige gevolgen voor alle betrokkenen als ze in handen vallen van een stel criminelen.

De grotendeels fictieve roman is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het recente verleden. Het is nog altijd een actueel en intrigerend item. Ondanks het ernstige onderwerp is het een makkelijk leesbaar en lichtvoetig geschreven verhaal met de nodige erotiek, romantiek en spanning.