Spanningen en emoties

Zoals jullie weten ben ik gek. Wees gerust, ik bedoel niet geestelijk, hoor. Alhoewel, dat weet je natuurlijk nooit van jezelf. Ik doe wel eens gekke dingen en ben op vele gebieden een rare snijboon, maar dat wil niet zeggen dat ik geestelijk gestoord ben (denk ik).
Nee, ik bedoel het dus in figuurlijke zin. Ik ben dus gek van (en zoals ik al eerder heb geschreven, ook verslaafd aan) de schrijverij. Daarom zet ik elke maandag een blog op mijn internetsite. 

Maar daarnaast krabbel ik vaak ook andere artikeltjes, columns en verhalen. Ik vind het een boeiende en leerzame hobby, die mij heel veel moois en voordelen geeft. Over dat laatste zal ik later nog wel eens een interessant artikel plaatsen.
Ondertussen ben ik ook bezig met verhalen schrijven over gebeurtenissen uit mijn vroegere arbeidzaam makelaarsleven met mijn cliënten.
En dat zijn er vele.


Inmiddels heb ik een aantal leuke, spannende, interessante en boeiende belevenissen bij elkaar geschreven. Voorlopig twee en twintig stuks in totaal, geschikt voor een boekwerk van 150 à 160 pagina’s. Met illustraties erbij kunnen dat er zo’n 170 worden.

Verhalenbundel

Bovendien heb ik nog een aantal onderwerpen voor nieuwe storeys. Dus voorlopig kan ik me nog lekker uitleven met mijn hobby en verslaving: de schrijverij.

Er moet op dit moment nog aan de diverse schrijfsels nog gesleuteld, geschaafd en geschrapt worden, maar daarna hoop ik misschien een goede en lieve uitgever te vinden die er een mooie verhalenbundel van kan maken.
Natuurlijk heb ik nog geen flauw idee of er veel interesse voor zo'n bundel zal zijn, maar mijn gevoel zegt me dat het best mee kan vallen, want het zijn geheid stuk voor stuk bijzondere gebeurtenissen. Misschien ga ik het niet uitgeven en zet ik de verhaaltjes alleen maar op mijn eigen site.

Over de inhoud ga ik nu niets zeggen. Mijn vroegere beroep ga ik ook nog niet verklappen. Dat houdt de nieuwsgierigheid van de toekomstige lezers mogelijk hoog. In een later stadium kom ik hier nog wel eens op terug. Dus houd mijn komende blogs goed in de gaten.

 

8-01-2018