Makelaarsverhalen 


Een nieuw jaar, een nieuw begin, nieuwe ideeën en nieuwe voornemens. Jazeker, ook ik heb ze. Dat belooft wat voor het komende jaar. In ieder geval heb ik het plan om met mijn maandagblogs de komende tijd iets nieuws te beginnen.

Maar allereerst wens ik al mijn lezers een heel fijn, gelukkig, gezond en blij 2019. Maak er iets moois van; geniet van de leuke dingen en erger je niet te veel aan anderen. Want zoals mijn vriend Wim onlangs zei: “Er zijn veel aardige, maar ook vervelende mensen. Het is de kunst om met die laatsten goed om te gaan.”

Maar jullie willen natuurlijk weten wat er gaat veranderen?
Zoals ik eerder al eens heb aangegeven, heb ik een aantal verhalen geschreven over mijn werkzaam leven als makelaar. Ze gaan over leuke, spannende, droevige en humoristische gebeurtenissen. Elk verhaal is min of meer waarheidsgetrouw. 


In hoeverre ik daarbij soms mijn fantasie er een beetje op heb losgelaten, is voor mij een weet; voor jou, beste lezer, zal dat de vraag blijven. Maar geloof me, in elk verhaal zit altijd een kern van waarheid. De titel van de verhalenserie heb ik “Makelaarstory's” genoemd. Omdat sommige hoofdstukken wat lang zijn uitgevallen, heb ik deze in pasklare stukken opgedeeld, zodat ze goed leesbaar blijven.

Ik hoop dat jullie de story's leuk vinden. Zo niet, jammer dan, maar ik wil ze toch publiceren, want ik heb er niet voor niets zo mijn best op gedaan.
Natuurlijk kan ik met de verhalen naar een uitgever stappen, maar ik vind het ook wel wat hebben om ze op Internet te zetten. Daardoor kan iedereen er gratis kennis van nemen.
Met het geld dat je uitspaart, omdat je mijn verhalenbundel niet hoeft aan te schaffen, kun je een aantal extra pilsjes uitdelen, of andere leuke dingetjes doen.

Wel ga ik jullie tussendoor nog regelmatig lastig vallen met mijn gebruikelijke blogs over van alles en nog wat.

07-01-2018