Over mijn roman

4  juni 2016

Yes! Mijn boek is af en wordt binnenkort uitgegeven. Hoeray, hoeray, hoera!

Het is een spannende roman veel, romantiek, erotiek en intriges. Een jongeman gaat op zoek naar zijn jeugdliefde. Deze blijkt na een huwelijk vol geweld, ontvoerd en onvindbaar. Zijn zoekactie brengt hem met 2 andere jongeren, waaronder een liefdesrivaal, op het vakantie-eiland Djerba waar ze de nodige heftige avonturen beleven.

Het boek is nu af, maar ik heb lang getwijfeld over de titel: 

Verdwenen droomvrouw Óf: Het palmeneiland.

Uiteindelijk is, na hulp van lezers op sociale media, door een meerderheid gekozen voor:

Het Palmeneiland

_________________________________________________________________________________________________________

 

Zwaar schrijfwerk:

24-08-2015

Omdat ik de komende tijd mijn schrijfprioriteiten wil verleggen, ga ik voorlopig(?) stoppen met 

mijn maandagblogs. Naast mijn dagelijkse hobby's en huiselijke sleuractiviteiten wil ik wat meer tijd vrij maken voor ander schrijfwerk.


Ik heb nog best wel  genoeg ideeën en ook de krant en het dagelijkse nieuws zijn voor mij inspiratiebronnen voor veel leuke, interessante, of scherpe blogs, maar voorlopig moeten ze in de ijskast.

Momenteel ben ik namelijk begonnen met het herschrijven van de thrillerroman die ik enige tijd terug al heb voltooid. Dus opnieuw doorlezen, corrigeren, verhaallijn aanpassen, opnieuw lezen, enz. enz.

Ook ben ik inmiddels begonnen aan een vervolg op het boek, eveneens een thriller, waarvan enkele hoofdstukken al gereed zijn.  Verder wil ik op korte termijn een bundel samenstellen met korte verhalen van belevenissen uit mijn actieve arbeidsleven. Hiervan heb ik momenteel 16 leuke, spannende en hilarische verhalen klaar. Daarnaast heb ik zo’n 40 ander verhaalideeën min of meer uitgewerkt. Dus werk genoeg voorlopig.

NU MAAR HOPEN DAT IK OOK EEN UITGEVER VOOR MIJN CREATIES WEET TE INTERESSEREN.

Behalve mijn maandagblogs, plaats ik ook regelmatig korte verhalen, of gedichten op schrijverssites. Mogelijk zal ik nu en dan nog wel een stukje insturen, maar voorlopig wordt deze schrijfactiviteiten dus op een laag pitje gezet ten faveure van het echte zware schrijfwerk.

_____________________________________________________________________________________________________________________
 
Over mijn debuutroman:

20-08-2013

Mijn (nog uit te geven) roman is gedeeltelijk gebaseerd op een authentieke gebeurtenis. De hoofdpersoon gaat op zoek naar zijn jeugdliefde.  Daarbij moet hij de nodge hindernissen en tegenslagen overwinnen.

Langzamerhand ontdekt hij tijdens deze zoektocht  dat zijn jeugdvriendin een ellendig leven heeft. 

Na moeizaam speurwerk komt de hoofdpersoon, met verrassende maar ook bedenkelijke hulp van enkele andere personen, naar het zich laat aanzien geleidelijk aan dichterbij zijn doel. Totdat de zoekers op het eiland Djerba (Tunesië) in handen vallen van een groepje criminelen, met gruwelijk geweld en martelingen tot gevolg.